nedeľa 2. októbra 2016

Špagety s mäsom a syrom

250 g špagiet, 250 g hovädzieho mäsa, 100 g údeného syra, 40 g paradajkového pretlaku, 2 lyžice oleja, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mäsový vývar, mleté čierne korenie, soľ
Špagety uvaríme v osolenej vode domäkka, precedíme a odložíme na teplé miesto.V rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso, ktoré sme nakrájali na malé kúsky, osolíme, okoreníme, pridáme rozotretý cesnak a paradajkový pretlak. Podlejeme mäsovým vývarom a dusíme domäkka. Uvarené mäso premiešame s hotovými špagetami a posypeme nastrúhaným údeným syrom. Podávame teplé.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára